نرخ پرش وب سایت چیست ؟ | Bounce Rate
ایا وب سایتتان مشتری پران است و دارید مشتری هایتان را از دست می دهید؟ با ما همراه باشید تا بگوییم نرخ پرش وب سایت چیست و بدانید که چگونه می توانید بانس ریت را کاهش دهید.
برای خرید و یا ثبت دامنه اینجا کلیک کن : )
یکی از چالش های به وجود امده برای صاحبان وب سایت ها; نرخ پرش یا بانس ریت است که ان هارا دچار نگرانی می کند و هر چقدر هم که پول بدهند برای تبلیغات فایده ای ندارد. انگار که دارند پول خود را درون چاه می ریزند.
برای مثال توی دنیای واقعی; یک مشتری وارد مغازه شما میشود و نگاهی به مغازه تان و جنس هایتان میندازد و می رود. اینجاست که می گویند این مشتری پرید! یعنی این مغازه یک مشکلی دارد که خریدار بدون پرسیدن سوالی و خرید چیزی بیرون می رود.
در وب سایت ها هم همینگونه است و گاهی این اتفاق می افتد. این وب سایتی که این مشکل را دارد; مشتری هایش می پرند و مشتری پران است. یعنی نرخ پرش بالایی دارد. حالا این وب سایت بیاید و کلی کار برای جذب مشتری انجام بدهد; پول تبلیغات بدهد و هزینه کند; بازم بسیاری از مشتریان خود را از دست می دهد.
این مشکل چاره دارد و شما می توانید با فهمیدن اینکه نرخ پرش وب سایت چیست و تاثیر سئو روی ان چیست و چه کارهایی باید انجام بدهیم برای اینکه نرخ پرش را کم کنیم; می توانید مشکل وب سایت را حل کنید. پس مارا تا اخر این مقاله در سایت وستا سرور دنبال کنید. ” پورتال مشتریان ”
نرخ پرش وب سایت چیست ؟
یک تعریف ساده و سطحی از ان که شمارا هم دچار اشتباه می کند این است که خیلی ها می گویند نرخ پرش یعنی کاربر یک صفحه از وب سایت شمارا باز کند و بعد بدون باز کردن صفحات دیگر از سایت شما خارج شود. بیایید تعریف درست ان را باهم یاد بگیریم.
نرخ به چه معناست؟ ( نرخ پرش چیست )
در اینجا نرخ یا همان RATE یعنی دو چیز را نسبت به همدیگر; اندازه گیری کنید. در اینجا نرخ می شود نرخ مشتریانی که وارد مغازه می شوند و خرید می کنند نسبت به تعداد کل مشتریانی که وارد مغازه می شوند.
برای مثال اگر 2 نفر وارد مغازه شوند و یکی از ان ها خرید کند; نرخ فروش می شود 50 درصد.
در نتیجه نرخ پرش می شود: نسبت کاربرانی که از سایت شما پریدند; نسبت به کل کاربرانی که وارد سایت شما شدند.
پرش یا بانس به چه معناست؟
حالا می خواهیم راجب پرش یا بانس صحبت کنیم تا در نهایت بفهمیم نرخ پرش وب سایت چیست . بانس یا پرش به زبان ساده یعنی کاربری که وارد سایت می شود ولی در ادامه کارهای موردنظر مارا انجام نمی دهد.
برای مثال یک مغازه دار دوست دارد وقتی مشتری وارد مغازه اش می شود سوال بپرسد; حرف بزند و در نهایت هم خرید کند. اما صاحبان وب سایت و کسانی که وب سایتی دارند; همه ان ها در سایتشان چیزی نمی فروشند و هدف همه ان ها هم فروش کالا و جنسی نیست!
صاحبان وب سایت دوست دارند که کاربری که وارد سایت شان می شود یکسری کارها را انجام دهد مثل:
1.از صفحه های مختلف در سایت دیدن کنند.
2.روی تبلیغات کلیک کنند.
3.خرید کنند.
4.در سایت شان عضو شوند.
5.نظر خود را زیر مقاله هایشان بنویسند.
6.ویدیو هارا مشاهده کنند.
7.فایلی را دانلود کنند.
8.درخواست پشتیبانی و مشاوره بدهند و غیره…
پس اگر کاربری وارد سایت شد و هیچ تعاملی نداشت; یعنی یک پرش اتفاق افتاده.
نرخ پرش | BOUNCE RATE چگونه محاسبه می شود؟
بهترین راه استفاده از گوگل انالیتیکس است تا نرخ پرش را محاسبه کنید. گوگل انالیتیکس از دو کلمه دیگر به نام سشن( session ) و هیت( hit ) استفاده می کند.
سشن: می شود فعالیت های کاربران در دوره زمانی کوتاه در وب سایت یا اپلیکیشن است.
هیت: می شود هر کاری که کاربر در سایت انجام می دهد و گوگل انالیتیکس ان را ثبت می کند.
در نتیجه پرش یعنی سشنی که فقط یک هیت دارد.
و نرخ پرش را اینگونه محاسبه می کنند:
{ نسبت سشن های تک هیت به کل سشن های وب سایت در یک دوره زمانی }
کارهایی که می توانید انجام دهید تا نرخ پرش را کاهش دهید!
1.اول باید بفهمید چرا کاربر به محتواهای شما یه به محصولاتتان علاقه ای ندارد.
2.طراحی و ساختار صفحه تان را بررسی کنید.
3.بعد ببینید و چک کنید که ایا رابط کاربری(UI) وب سایت درست و خوب طراحی شده؟!
4.و ایا پیشنهاد هایی که به کاربر میدهید متناسب با نیاز او هست یانه؟!
سخن اخر
در نهایت ما خوشحال می شویم که این مطلب برایتان مفید بوده باشه و به دردتان خورده باشد و فهمیده باشید که نرخ پرش وب سایت چیست . اگر نظر یا پیشنهادی دارید با کمال میل منتظر نظرات شما عزیزان هستیم.
سایت ما تمام تلاشش را در زمینه هاست و سرور و میزبانی وب برای هر سایت می کند تا خدمات خوبی را به شما ارائه دهد. پس اگر دنبال خرید هاست رایگان; هاست لینوکس ایران; هاست ایمیل سازمانی و هاست جوملا هستید; با احترام از شما دعوت می کنیم که به سایت ما بیایید و سری بزنید. باتشکر!
برای خرید سرور مجازی ایران و سرور اختصاصی ایران اینجا کلیک کنید.