7 نکته رفع مشکلات مصرف CPU در سایت های وردپرسی

7 نکته رفع مشکلات مصرف CPU در سایت های وردپرسی

مشکلات مصرف CPU در وب سایت های وردپرسی بسیار گسترده است. هنگامی که از منابع مشترک یا هاست هایی که منابع زیادی ندارد استفاده می کنید، این اتفاق بیشتر رخ می دهد. با این حال، مشکلات مصرف CPU می تواند در یک هاست خوب نیز اتفاق بیفتد. هنگامی که این اتفاق بیافتد، وب سایت شما را به طور قابل توجهی کند می کند زیرا هیچ منبعی برای ارائه محتوا به سایت شما وجود ندارد.

مشکلات مصرف CPU می تواند کاربر را نه تنها به تجربه کاربری ضعیف سوق دهد، بلکه می تواند به سرعت بر رتبه سئو
وب سایت شما تأثیر بگذارد.
در این مطلب یاد می گیریم که چگونه استفاده از CPU را در وردپرس به حداقل برسانیم. همه ترفندهایی که به اشتراک می گذاریم ساده و آسان هستند. با این حال، اگر همیشه می توانید از یک توسعه دهنده کمک بگیرید تا بتواند این کار را برای شما انجام دهد. بنابراین، بدون هیچ تاخیری، بیایید شروع کنیم.

1. از شر افزونه های غیر ضروری خلاص شوید.

وقتی صحبت از اضافه کردن قابلیت ها به وب‌سایت می‌شود، افزونه‌ها بسیار ارزشمند خواهند بود. هر وب سایت وردپرسی برای درست کار کردن به مجموعه ای از افزونه ها نیاز دارد. با این حال، واضح است که ما به عنوان کاربر افزونه هایی را نصب می کنیم که به آنها نیاز نداریم.

گاهی اوقات، ما افزونه هایی را برای آزمایش نصب می کنیم و سپس فراموش می کنیم آنها را حذف کنیم. در سناریوهای دیگر، برخی از ویژگی های افزونه تا حدی همپوشانی دارند. در هر دو مورد، همیشه خوب است که آن پلاگین ها را حذف کنید و استفاده از CPU را کاهش دهید.

توجه: همیشه پلاگین ها را طبق دستورالعمل های رسمی حذف نصب کنید. اگر مطمئن نیستید همیشه به مستندات آن افزونه مراجعه کنید زیرا حذف به روش اشتباه می تواند عملکرد سایت را تحت تاثیر قرار دهد.

2.  WP Disable را پیکربندی کنید.

یکی دیگر از راه های کاربردی برای کاهش استفاده از CPU استفاده از WP Disable است. WP Disable افزونه‌ای است که به شما امکان را می‌دهد تنظیمات وردپرس را که CPU زا بصورت غیر ضروری  مصرف می‌کنند غیرفعال کنید. به عنوان مثال، می‌توانید جاسازی‌ها (Embed)، ایموجی‌ها و موارد دیگر را غیرفعال کنید. علاوه بر این، به شما کمک می کند تا درخواست های HTTP را کاهش دهید که می تواند عملکرد وب سایت را بیشتر بهبود بخشد. پس از نصب افزونه، این گزینه را با یک رابط کاربری آسان دریافت خواهید کرد.

همچنین آمار و اطلاعات داشبورد را ارائه می دهد تا بتوانید موارد مهم را همان لحظه نظارت کنید. توصیه می کنیم فقط مواردی را که به آنها نیاز ندارید غیرفعال کنید. به یاد داشته باشید، همیشه می توانید با جابجایی روی گزینه، آنها را فعال کنید. همچنین اگر در مورد گزینه ای و کاری که انجام می دهد مطمئن نیستید، بهتر است آن را نادیده بگیرید.

3. بهینه سازی تصاویر

بهینه سازی تصاویر

یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که وب‌سایت‌های مدرن با آن مواجه می‌شوند، بهینه‌سازی تصاویر است. بیایید برای درک بهتر مثال بزنیم. هنگامی که یک صفحه بارگیری می شود، عناصر مختلف از جمله تصاویر بارگیری می شوند. همراه با تصاویر، metadata آنها نیز بارگذاری می شوند. با این حال، metadata کمکی نمی کند (در برخی موارد). بنابراین، می توانید metadata را از تصاویر حذف کنید و پردازش صفحه را برای CPU آسان کنید.

می توانید از PNGGauntlet برای انجام این کار استفاده کنید. این یک افزونه رایگان است. همچنین، می توانید از JPEGmini نیز با پرداخت مبلغی بصورت ماهانه استفاده کنید.
هر دو پلاگین توصیه شده در بالا به شما امکان فشرده سازی تصاویر را می دهند. علاوه بر این، شما می توانید از افزونه هایی مانند WP Smush.it، EWWW Image Optimizer و غیره نیز استفاده نمایید.

4.  قوانین پایش (Crawl) وردپرس را پیکربندی کنید.

باور کنید یا نه، وب سایت شما توسط قوانین Crawl زیادی ایندکس می شود. اما، همه این ایندکس شدن ها مفید نیستند. برخی از آن ها وجود دارند که داده های شما را برای استفاده های دیگر از بین می برند.

همانطور که یک Crawl یک سایت را ایندکس می کند، از فضای ارزشمند CPU استفاده می کند. برای اطمینان از اینکه این اتفاق نمی افتد، می توانید به راحتی آنها را مسدود کنید و فقط به موارد مهم اجازه دهید وب سایت شما را ایندکس کنند.

می‌توانید از تابع «قوانین محدودکننده سرعت Crawl» در Wordfence استفاده کنید تا مطمئن شوید که یک ربات مفید عملیات ایندکس را انجام میدهد. همچنین، می‌توانید تنظیمات Crawl را تغییر دهید به شرطی که وب‌سایت شما به دلیل استفاده غیرضروری از CPU کند نشود.

همچنین اگر فکر می کنید شخصی بدون هیچ دلیلی به طور مداوم سرورهای شما را چک می کند، می توانید آدرس IP را مسدود کنید. این روش تجربه کاربری بازدیدکنندگان قانونی را بهبود می بخشد و عملکرد CPU را افزایش می دهد.

5. Carwl rate را در google و bing محدودتر کنید.

ایندکس شدن وب سایت شما توسط موتورهای جستجوی محبوب بسیار مهم است. با این حال، آنها تشنه منابع جدید هستند. خبر خوب این است که می توانید نرخ ایندکس سایت را برای گوگل و بینگ محدود کنید. با انجام این کار، شما بر رتبه بندی گوگل خود تاثیری نمی گذارید.

طبق گفته گوگل، شما می توانید نرخ ایندکس را بر اساس اولویت خود سفارشی سازی کنید. به عنوان مثال، یک وب‌سایت خبری همیشه باید در مقایسه با سایتی که یک بار در روز مطلبی منتشر می کند، نرخ ایندکس بالاتری داشته باشد.

بهGoogle Search Console بروید و «site settings» را جستجو کنید. در آنجا می توانید گزینه Crawl rate را پیدا کنید.

موتور جست و جو گر Bing نیز نحوه کنترل Crawl rate مشابهی را ارائه می دهد. می توانید این کار را با رفتن به ابزار  Bing Webmasters Tools انجام دهید و سپس در تنظیمات “Crawl Control” را تغییر دهید.

6. پاکسازی پایگاه داده

پایگاه داده -هاست رایگان

یکی دیگر از راه های مناسب برای بهبود عملکرد CPU این است که پایگاه داده خود را پاکسازی کنید. اگر یک پایگاه داده پر از اطلاعات غیر ضروری باشد، پردازش یک پرس و جو (Queries) ساده به زمان و حافظه CPU بیشتری نیاز دارد. حالا تصور کنید که اگر وب سایت شما در هر ثانیه نیاز به چند پرس و جو داشته باشد،جقدر می تواند فضا و زمان اشغال کند.

با پرس و جوهای منظم، پایگاه داده شما داده های زیادی را ذخیره می کند که برای عملکرد صحیح وب سایت مورد نیاز نیست. برخی از نمونه‌ها عبارتند از ویرایش‌ پست ها، سطل زباله، و غیره. همچنین، اطلاعات افزونه حتی پس از حذف نصب یک افزونه ذخیره می شود. این می تواند منجر به ایجاد یک پایگاه داده شلوغ و نامنظم شود.

بهترین روش استفاده منظم از افزونه های بهینه سازی مانند WP-Optimize و WP Rocket است. می توانید از هر دو افزونه برای پاکسازی خودکار داده ها استفاده کنید.

7. از استفاده پلاگین هایی با مصرف بالای CPU خودداری کنید.

پلاگین

شما احتمالا  افزونه های زیادی را می توانید پیدا کنید که می توانند تأثیر زیادی بر عملکرد سایت داشته باشند. اگر می خواهید استفاده از CPU خود را تحت کنترل داشته باشید، باید از این افزونه ها اجتناب کنید. برخی از پلاگین‌هایی که می‌توانند وب‌سایت شما را کند کنندو حجم CPU را اشغال کنند عبارتند از Jetpack، SumoMe، Visual Composer و غیره. برای دانستن تأثیر یک افزونه بر روی سایت خود، می توانید آن را نصب کنید و سپس به GTmetrix بروید تا تأثیر آن در وب سایتتان را بررسی کنید. اگر مصرف CPU زیاد بود، بهتر است از استفاده  آن اجتناب کنید و جایگزینی پیدا کنید.

اگر مطمئن نیستید که کدام افزونه ها CPU کمتری مصرف می کنند، می توانید از هاست های رایگان برای آزمایش افزونه ها استفاده کنید. وب سایت وستا سرور یکی از بهترین اراِئه دهندگان هاست رایگان است که هاست رایگان را برای مبتدیان ارائه می دهد. همچنین می‌توانید از لوکال هاست استفاده کنید و میزان استفاده از CPU را بررسی کنید. اگر همه چیز خوب به نظر برسد، می توانید افزونه را در وب سایت خود نصب کنید.

نتیجه پایانی

این 7 نکته مطمئناً به شما کمک می کند تا استفاده از CPU را به حداقل برسانید. همچنین می توانید از افزونه های cache برای بهبود بیشتر استفاده از CPU استفاده کنید. نکات زیادی وجود دارد که ما نمی توانیم آنها را پوشش دهیم. با این حال، نکات فوق مطمئناً به شما در بهبود مناسب کمک می کند. همچنین استفاده از سرویس هاست وردپرس وستا سرور یک گزینه مناسب برای سایت های وردپرسی می باشد.

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.